Activitats

ESPAI MATERNAL de 0 a 2 anys

Aquest curs ens trobem els dilluns de 16:30 a 18h 

Cada dia anem combinant l’atenció als més menuts, als més grans i a les mares

  • A les trobades tindrem dinàmiques preparades especialment pels més menuts, amb materials de manipulació molt senzills i cançons.
  • Dinàmiques pels més grans, amb dinàmiques de moviment i joc.
  • I per les mares, compartint conversa, cançons, recursos i la visita mensual, de diferents persones especialistes cada mes, que ens comparteixen sobre un tema del nostre interès.
  • Algún dia farem sortides fora de l’espai si les necessitats del grup ho permeten i ens ve de gust.

Per venir tot el mes, si pagueu per avançat, incloent el taller de la persona externa, són 40 euros (en mesos de 4 setmanes) o calculant 10 euros al dia pels mesos amb menys o més sessions. Si pagueu dia a dia, els dies sense taller són 10 euros. I els dies amb taller 15 euros. Si ve una persona nova puntualmental, els dies sense taller són igualment 10 euros i els dies amb taller 20 euros. Si algun dia fem una sortida seran igualment 10 euros per aquell dia.

cartell-curs-2016-2017

Tastet de Reflexologia podal

Aques dijous 26 de maig a l’espai maternal amb la Maura Aragay 

TALLER:

L’Agressivitat. I això com s’acompanya?

Dissate 28 de maig de 10 a 13h

Els infants amb els que convivim, siguin fills /filles o alumnes, són una font immensa d’aprenentatge per a nosaltres “els adults”. Sovint ens posen davant de situacions que fan que ens qüestionem. L’agressivitat és un tema estrella, en aquest sentit, un dels que habitualment no ens deixa indiferents.

Aquest taller és una proposta d’exploració. Un viatge cap endins per tal de veure com és la nostra vivència de l’agressivitat. Què en penso? Què en faig? Serveix per a alguna cosa? I un viatge cap a fora on trobarem eines per tal de saber què fer, com gestionar-la i com acompanyar-la quan apareix en el nostre món infantil proper.

El taller el facilita la Tània Rojo, educadora de l’Arbreda Creixent, formada a la Caseta, psicòloga, terapeuta gestalt i integrativa (programa SAT. Duu 6 anys com a acompanyant en educació lliure i n’ha passat 13 en l’educació en el lleure. Fa 6 anys que imparteix tallers sobre educació emocional i va ser co-creadora i facilitadora de la formació en pedagogia lliure “Em veig, et veig”.

Preu: 25€. Més informació a viularbreda@gmail.com

agressivitatagressivitat2

ESPAI MATERNAL de 0 a 2 anys

Dijous de 16:30 a 18h Un grup de criança per a mares, pares i nadons en l’entorn privilegiat de l’Arbreda Creixent. Un espai per crear tribu, on compartir el que estem experimentant en el viatge de la maternitat i gaudir amb els nostres infants. Amb disponibilitat de materials per acompanyar l’exploració sensorial i el seu desenvolupament motriu, i també per facilitar-los el joc heurístic i l’experimentació amb diferents situacions.

El grup el facilita la Júlia Sánchez, que amb la maternitat, després de treballar d’educadora a l’Albada i al Roure, torna al barri de l’Arbreda on va iniciar-se en el món de l’educació lliure. En el seu blog podeu trobar més informació sobre el seu recorregut. https://laciranda.wordpress.com/

Preu: 30€ al mes, 10€ sessions individuals* La darrera setmana de cada mes ve una especialista per compartir sobre alguna temàtica específica i així podem aprendre mentre seguim acompanyant els nadons. Més informació al 635082281 i a laciranda@gmail.com

maternal2maternal

juliaLa Júlia va iniciar-se en l’educació lliure o viva a l’Arbreda. Després ha treballat d’educadora a l’Albada i també al Roure.
Amb la maternitat la tornem a tenir al barri i ens ofereix aquest espai. Si no vau venir a les portes obertes i voleu saber una mica més sobre el seu recorregut, podeu visitar el seu blog.

Inscriu-te a l’espai maternal enviant un mail a laciranda@gmail.com
Més informació sobre aquesta activitat

Les Tertúlies a l’Arbreda Creixent

Aquest curs tenim prevists uns quants tallers.

De moment ja està programat el de Lectoescriptura aquest 14 de novembre al matí.
En breu us informarem dels següents.

cartell lectoescriptura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s